TorsbyBadetAlltid 30 grader i vattnet TorsbyBadet ligger i anslutning till Björnevi idrottsplats i Torsby. Här behöver du garanterat inte sitta och huttra med en handduk över axlarna. Lufttemperaturen är cirka 32 grader och vattnet 30 grader.

TorsbyBadet
Simlandskapet innehåller en 25 meters bassäng med 4 simbanor. En trivseldel med virvelgrotta, sittbänk med bubbeleffekt, champagne-bubbel samt en strandliknande del med handikappramp. En utanpåliggande vattenrutschbana som är 60 meter lång, med 3 stycken "fartgupp" och en fallhöjd på 7 meter. Plaskbassäng för de minsta samt en varmvattenbassäng med höj- och sänkbar botten, för simundervisning, babysim samt rehabilitering och behandling. TorsbyBadet har hyllats för sin vackra interiör, sin höga mysfaktor, sitt varma vatten och sitt gemyt.

Anläggningen Förutom badet finns här en relaxavdelning med både gemensam och separat bastu, bubbelpool och avkopplingsmöjligheter med TV och musikanläggning. Sportlife Gym är ett toppmodernt gym med maskiner anpassade för alla åldrar. 3 st solarier finns för den som vill bättra på solbrännan. I anläggningen finns även kiropraktor, samt Kroppsterapin där man kan boka tider för massage, ansiktsbehandlingar m.m.

En tur till TorsbyBadet ska du inte behöva ångra. Frikostiga öppettider sju dagar i veckan under högsäsong. Andra öppettider förekommer under storhelger, sportlov, höstlov, samt sommarperioden. Du hittar information om dessa här när det är dags. Vuxensim i stämningsfull belysning och en morgonfrukost som inte behöver skämmas för sig; där har du några starka argument för att göra som många av våra långväga gäster.

Sportlife Gym På TorsbyBadet finns ett toppmodern gym för alla åldrar. Lägg märke till att gymmet har generösare öppettider än badanläggningen och lämpar sig för alla, såväl otränade som atleter.

Mer info finns på www.torsby.se »