Aktiviteter och utflyktsmål

I Hovfjällesområdet finns ett rikt utbud av skilda aktiviteter för alla smaker. Vacker natur och många sjöar inbjuder till bad och fiske för en avkopplande semester. Den rena ändlösa skogen passar för vandring och cykelturer, bär- och svampplockning.Något för alla smaker

Aktiviteterna i Nordvärmland är ofta förknippade med vår vackra, orörda natur. Men här finns även många alternativ för den som söker en aktiv semester. I det stora utbudet finns alternativ för alla åldrar och alla intressen.

Sommar i Nordvärmland

Fiskevatten, kanot- och vandringsleder, mountainbikeleder, äventyrsbad, golf, flottfärder på Klarälven, åk skidor på sommaren i skidtunneln, ta del av vår levande finnkultur ...

Övrigt

Torsby Kommun erbjuder besökaren ett stort utbud av aktiviteter utöver de som nämnts ovan. Golf, kanoting, flottfärder är bara några exempel. Vid otjänlig väderlek kan man göra ett besök på Torsby Badet, Torsby Skitunnel eller gå på en shoppingrunda i Torsby centrum med mer än 60 butiker.
Prova även nordvärmlands vackra utomhusbad med fina stränder och barnvänliga vatten. Fryken, Brockensjöarna, Rattsjön och Mangen är några exempel på sjöar i närheten av Hovfjället. Naturreservat, hembygdsgårdar, finngårdar, bilmuséum, konst & konsthantverksamlingar är andra sevärdheter i norra värmland.


Länkar till Turistinfo

Besök visittorsby.se »Hovfjället på Facebook