Vägsjöfors Herrgård

Telefon 0560-313 30 | www.vagsjofors.se | www.vagsjofors.se
Hotell och vandrarhem, konferens- och lägergård

Vid foten av Hovfjället, i nära anslutning till europaväg 45, ligger Vägsjöfors Herrgård, med utsikt över sjön Brocken. Denna vackra bruksherrgård, från början av 1800-talet, fungerar idag som både hotell/vandrarhem och kurs-/lägergård.

Här finns ett varierat boende med ett 90-tal bäddar i enkel-, dubbel eller flerbäddsrum. Nyrenoverade hotellrum i gammal herrgårdsstil eller enklare vandrarhemsboende. Där till finns ett par lägenheter för självhushåll, också de smakfullt renoverade. Helt nybyggd bastu- och duschanläggning med torkrum samt vallningsbod. Sällskapsrum, trivsamma samlingslokaler och två stora matsalar gör gården utmärkt för såväl enskilda gäster som större grupper. Flera av rummen samt konferensrummen har internetuppkoppling.

Vägsjöfors Herrgård kan erbjuda såväl självhushåll som helpension, liksom daglig lunchservering. Middag på kvällen kan bokas av både boende på gården och andra intresserade. Vägsjöfors Herrgård ägs och drivs av Svenska Missionskyrkan i Värmland. Vi har valt att ha en alkoholfri miljö.